In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Zeeland

Op zoek naar een autosloperij in Zeeland? Neem contact met ons op. Autonaardesloop.nl doet wekelijks tientallen biedingen op auto’s in Zeeland. Door samen te werken met grote autosloperijen kunnen wij u een goed bod doen op uw auto. Deze autosloperijen beschikken over een groot netwerk die onderdelen uit sloopauto’s graag opkopen. Dit komt de waarde van uw sloopauto ten goede. Vul het formulier in op onze website en u ontvangt snel een eerlijk bod.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

Sloperij Zeeland werkt modern en duurzaam

De tijd dat Zeeland nog veel autosloperijen had, is voorbij. De regelgeving is aangescherpt en veel bedrijven hebben de deuren moeten sluiten. De (gescreende) autosloperijen waar wij mee samenwerken zijn moderne bedrijven. Zij demonteren de sloopauto’s op een duurzame manier waarbij ieder onderdeel mogelijk nog wordt hergebruikt. Hierdoor ontvangt u niet alleen een eerlijke prijs voor uw sloopauto uit Zeeland, ook kunt u erop vertrouwen dat uw sloopauto op een duurzame wijze wordt gedemonteerd.

Uw auto vlot en vertrouwd naar sloop in Zeeland

Zoekt u een betrouwbare sloop in Zeeland? Dan zit u bij Autonaardesloop.nl goed. Vul het formulier in op onze website en wij doen u snel een eerlijk bod. Als u akkoord gaat halen we uw sloopauto op en ontvangt u contant uw geld en het vrijwaringsbewijs. Met dit vrijwaringsbewijs kunt u de doorlopende kosten voor uw sloopauto stoppen. Heeft nog meer vragen, kijkt u gerust even bij de FAQ op onze site. We doen graag zaken met u.