In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Audi Sloperij

Als de reparatiekosten van uw Audi hoger zijn dan de waarde van uw auto, dan is uw auto rijp voor de sloop. Als Autonaardesloop.nl werken wij samen met een aantal professionele Audi autosloperijen en doen wij graag een goed bod op uw auto. Vul online het formulier in op onze website en wij doen u snel een bod. De bedrijven met wie wij samenwerken hebben we vooraf gescreend. Als u akkoord gaat met ons bod zal de Audi sloperij die dit bod heeft gedaan contact met u opnemen. Als de auto wordt opgehaald krijgt u direct uw geld en het vrijwaringsbewijs.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.

Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald. 

Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.

Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.

Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind. 

Autosloperij Audi sloopt duurzaam

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. De Audi autosloperij die uiteindelijk uw Audi gaat slopen werkt volgens de nieuwe, verscherpte regels van de overheid. Alle onderdelen die nog gebruikt kunnen worden, zullen uit uw Audi worden gehaald en worden hergebruikt. Het oude ijzer zal worden gerecycled waarmee u niet alleen een goede prijs ontvangt voor uw Audi, u houdt er ook nog eens een goed gevoel aan over in het kader van duurzaamheid.

Audi sloopauto snel en betrouwbaar afvoeren

Is uw Audi total loss? Zijn de reparatiekosten hoger dan de waarde van uw Audi? Vul het formulier in op onze website en wij doen u snel een bod. Als u akkoord gaat, halen we in veel gevallen dezelfde dag uw Audi sloopauto nog op. Een door ons gescreende autosloperij zal de auto bij u ophalen en u direct uitbetalen. Ook krijgt u direct uw vrijwaringsbewijs waarmee u de verzekering en de wegenbelasting stop kunt zetten. Wekelijks halen we tientallen Audi’s op in heel Nederland. Snel en betrouwbaar.