In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Almere

Bent u in het bezit van een sloopauto waar u vanaf wilt? Op zoek naar een autosloperij in Almere? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Autonaardesloop.nl is de ideale partij om zaken mee te doen. Wij zijn de specialist op het gebied van sloopauto’s en werken samen met grote, professionele autosloperijen. Dagelijks doen wij biedingen op sloopauto’s die in veel gevallen ook nog eens dezelfde dag worden opgehaald. Uw sloopauto is nog geld waard. Onze sloperijen verwerken dagelijks sloopauto’s en kunnen de onderdelen uit de auto’s weer gebruiken of doorverkopen.

Autosloop voor sloopauto verkoop in Almere

Vul online het formulier in op onze website en wij gaan direct met deze gegevens aan de slag. De autosloop die het hoogste bod op uw sloopauto doet, mag dit bij u uitbrengen. Gaat u akkoord met de dit bod dan komt de autosloperij snel in actie. Wij kunnen voorstellen dat u graag uw sloopauto dezelfde dag nog op laat halen. In veel gevallen gebeurt dit ook. En of u nu in de Oostvaardersbuurt, Almere-Haven of de Filmwijk woont, de autosloop haalt in Almere uw sloopauto gratis op. En u bepaalt de plaats en het tijdstip.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.

Afhankelijk van het tijdstip waarop u de aanvraag doet, doen wij ons best om u binnen enkele uren te bellen.

Wij proberen binnen een paar uur met u te bellen. 93% van de verkochte sloopauto’s dit jaar is binnen 36 uur opgehaald bij de klant.

Er worden geen kosten berekend voor het ophalen van uw sloopauto. Als u akkoord bent met de prijs, halen wij de sloopauto gratis op.

Ja, wij bieden op dit moment op iedere sloopauto. Iedere sloopauto is geld waard.

Wij willen de betaling direct voldoen op het moment dat wij de auto ophalen. Telefonisch maken wij direct met u een afspraak over de betaling van de sloopauto.

Direct uw geld en vrijwaringsbewijs

Als de sloopauto wordt opgehaald krijgt u direct uw geld uitbetaald. Ook ontvangt u het vrijwaringsbewijs waarmee u bij de Belastingdienst en de verzekering aan kunt tonen dat de auto niet meer op uw naam staat. Hiermee stoppen ook de verzekeringskosten en de motorrijtuigenbelasting. Het is dus niet zo dat deze kosten al stoppen als u niet meer met u auto rijdt of kunt rijden. Deze kosten stoppen pas, als u aan kunt tonen dat u geen eigenaar meer bent van de auto. En dat kunt u doen met het vrijwaringsbewijs die u direct van ons overhandigd krijgt.

Duurzame autosloperij in Almere

Iedere autosloperij binnen ons netwerk is gescreend. Naast onze strenge keuring moeten autosloperijen ook voldoen aan strenge regelgeving vanuit de overheid. Met name op het gebied van duurzaamheid en milieu worden er hoge eisen gesteld waaraan autosloperijen moeten voldoen. Hierdoor kunt er erop vertrouwen dat de autosloperij waar u zaken mee doet, betrouwbaar is. Naast een eerlijke prijs die u ontvangt voor uw auto, is het ook een fijne gedachte dat de onderdelen van uw auto weer worden hergebruikt. Bent u op deze manier ook nog eens heel duurzaam bezig. Nog meer vragen? Zie de FAQ op onze website.